کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


طرز تهیه بال های تند

گروه غذا: 

فلفل قرمز و پاپریکا و نمک و آرد را باهم مخلوط کنید .

 

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • 1/4 قاشق چایخوری پاپریکا
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • به میزان لازم پودر سیر و پودر فلفل قرمز

سس و چاشنی

  • 1/4 پیمانه سس تند

مواد اصلی

  • 1/2 پیمانه آرد
  • 10 عدد بال مرغ
  • به میزان لازم روغن برای سرخ کردن
  • 1/4 پیمانه کره

روش تهیه طرز تهیه بال های تند

  1. فلفل قرمز و پاپریکا و نمک و آرد را باهم مخلوط کنید .
  2. مرغ ها را در مواد گذاشته و بمدت 60 دقیقه فریز کنید .
  3. روغن را در ظرف ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
  4. کره و سس تند و فلفل و پودر سیر را روی شعله کم بگذارید تا گرم شود و کره آب شود.
  5. بال ها را سرخ کنید . سپس در مواد سس بگذارید روی حرارت بماند و سپس سرو کنید.

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید