میت لوف
گروه غذا:
این میت لوف یک غذای کاملا سالم و مغذی استکه در عین حال خیلی راحت درست میشه و البته به طرز عجیبی خوش مزه
مواد اولیه
برای 2 نفر
ادویجات
- به میزان لازم نمک
- به میزان لازم فلفل
سس و چاشنی
- 1/4 پیمانه سس گوجه
مواد اصلی
- 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
- 1 عدد فلفل دلمه ای سبز ریز شده
- 1/2 لیوان پیاز شیرین ریز شده
- 1/2 قاشق چایخوری سیر رنده شده
- 1/2 کیلو گرم گوشت چرخ کرده
- 1 پیمانه خرده نان ( نان خشک شده و ریز شده )
- 2 عدد تخم مرغ
- 3/4 پیمانه هویج رنده شده
- 3/4 پیمانه کدو رنده شده
روش تهیه میت لوف
- فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید .
کف و دیواره های یک قالب لوف ( قالب مستطیل دیواره بلند ) به ابعاد 25 در 15 سانتی متر را چرب کنید .
در یک ماهیتابه روغن زیتون را ریخته و روی حرارت بگذارید . فلفل سبز و پیاز های ریز شده را در روغن ریخته و هم بزنید تا پیاز ها طلایی و شفاف شوند و فلفل سبز ها نیز نرم شوند . 5 تا 10 دقیقه ( بسته به میزان حرارت ) کافی است . حالا سیر رنده شده را اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید تا بوی سیر بلند شود .
گوشت چرخ کرده ، خرده نان ها ، تخم مرغ ها ، هویج و کدو ی رنده شده و نمک و فلفل را در یک ظرف بزرگ ریخته وفلفل سبز و پیاز تفت داده شده را نیز به آنها اضافه کنید .حالا مواد را با دست خوب مخلوط کرده و ورز دهید . در آخر این مخلوط آماده شده را درون قالب لوف ریخته و کمی فشار دهید .
قالب را درون فر که از قبل گرم کردید بگذارید . برای حدود 35 تا 40 دقیقه صبر کنید تا به حدی بپزد که دیگر مغز گوشت صورتی نباشد . در این مرحله سس گوجه را روی قالب ریخته به نحوی که روی گوشت را کاملا پوشش دهد .
دوباره در فر بگذارید تا سس شروع به حباب زدن کند و حدود 5 دقیقه دیگر هم صبر کنید. حالا غذا آماده است از فر بیرون آورده و کمی که از حرارت افتاد میتوانید از قالب بیرون بیاورید و سرو کنید .