قارچ های شکم پر
گروه غذا:
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید .
کف سینی فر را با روغن چرب کنید
مواد اولیه
برای 1 نفر
ادویجات
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل
- 1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز
مواد اصلی
- 250 گرم قارچ تازه
- 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
- 1 عدد پنیر خامه ای
- 1 عدد سیر تازه ی رنده شده
- 1/4 پیمانه پودر پنیر پارمزان
روش تهیه قارچ های شکم پر
- فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید .
کف سینی فر را با روغن چرب کنید
قارچ ها را شسته و با احتیاط ساقه ی آنها را شکسته و جدا کنید . و انتهای ساقه که معمولا سیاه شده را ببرید . و بقیه ساقه را ریز خرد کنید .
روغن را داخل یک ماهی تابه ریخته و آنرا روی حرارت قرار دهید . ساقه قارچ های خرد شده و سیر رنده شده را در روغن ریخته و حرارت دهید ، حرارت را تا حدی ادامه دهید تا آب آن گرفته شود . مراقب باشید که سیر ها نسوزند . در این حالت از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود .
پس از اینکه مخلوط سیر و ساقه قارچ ها کمی خنک شد پنیر خامه ای ، پودر پنیر پارمزان ، فلفل و پودر پیاز را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا حدی که ترکیب نرم و یکنواختی به دست آید . حالا با یک قاشق داخل قارچ ها را با این مخلوط پر کنید .
قارچ های پر شده را در سینی فر که از قبل آماد ه کردید بچینید و برای حدود 20 دقیقه در فر بگذارید .
از فر در آورده و در ظرفی که دوست دارید بچینید . آماد ه شد . نوش جان