فرنی کاراملی
گروه غذا:
شکر را کف قابلمه ریخته،روی حرارت قرار میدهیم تا کارامل شود.دو پیمانه از شیر را روی شکر کارامل شده می ریزیم تا کاملا بجوشد و کارامل در شیر حل شود.
مواد اولیه
برای 2 نفر
مواد اصلی
- 1 عدد تخم مرغ
- 3 پیمانه شیر
- 1 پیمانه شکر
- 2 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
- 1 1/5 پیمانه خامه
- 1 3/4 قاشق چایخوری وانیل
- به میزان لازم نمک
روش تهیه فرنی کاراملی
- شکر را کف قابلمه ریخته،روی حرارت قرار میدهیم تا کارامل شود.دو پیمانه از شیر را روی شکر کارامل شده می ریزیم تا کاملا بجوشد و کارامل در شیر حل شود.
- در یک کاسه تخم مرغ،وانیل،نمک،نشاسته و یک پیمانه باقیمانده از شیر را با همزن دستی کاملا میزنیم؛سپس آرام آرام به مواد در حال جوش اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد غلیظ شوند.
- در آخر خامه را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم و درون لیوان های کوچک و یا کاسه بریزید و به دلخواه تزیین کنید