املت یونانی
گروه غذا:
مواد لازم برای 6 نفر
مواد اولیه
برای 6 نفر
ادویجات
- 2 قاشق سوپخوری آویشن
مواد اصلی
- 8 عدد تخم مرغ
- 1 فنجان پنیر پیتزا، یا پنیر گودا
- 4 قاشق سوپخوری روغن زیتون
- 1/2 فنجان پیاز خرد شده یا پیاز سرخ شده
- 2 فنجان اسفناج شسته شده
روش تهیه املت یونانی
- اسفناج ها را با ۲ قاشق از روغن زیتون تفت دهید و نمک و فلفل را اضافه کنید.
اسفناج ها باید نرم شوند سپس از روغن جدا کرده و نگه دارید.
تخم مرغ ها را به همراه پنیر، آویشن، نمک و فلفل کاملا هم بزنید.
با ۲ قاشق دیگر از روغن زیتون پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت داده اسفناج را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید.
سپس مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید اما هم نزنید و بگذارید با حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند - بهتر است فر را از قبل گرم کنید و سپس تابه را حدود یک دقیقه در فر قرارا دهید تا روی غذا هم حرارت ببیند .