کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



فرنی کاراملی

گروه غذا: 

شکر را کف قابلمه ریخته،روی حرارت قرار میدهیم تا کارامل شود.دو پیمانه از شیر را روی شکر کارامل شده می ریزیم تا کاملا بجوشد و کارامل  در شیر حل شود.

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 1 عدد تخم مرغ
  • 3 پیمانه شیر
  • 1 پیمانه شکر
  • 2 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
  • 1 1/5 پیمانه خامه
  • 1 3/4 قاشق چایخوری وانیل
  • به میزان لازم نمک

روش تهیه فرنی کاراملی

  1. شکر را کف قابلمه ریخته،روی حرارت قرار میدهیم تا کارامل شود.دو پیمانه از شیر را روی شکر کارامل شده می ریزیم تا کاملا بجوشد و کارامل  در شیر حل شود.
  2. در یک کاسه تخم مرغ،وانیل،نمک،نشاسته و یک پیمانه باقیمانده از شیر را با همزن دستی کاملا میزنیم؛سپس آرام آرام به مواد در حال جوش اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد غلیظ شوند.
  3. در آخر خامه را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم و درون لیوان های کوچک و یا کاسه بریزید و به دلخواه تزیین کنید

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید