نان بادبزنی
گروه غذا:
خمیر مایه ، شیر و مقداری از شکر را با هم مخلوط کرده تا خمیرمایه عمل آید .
شکر و کره( به دمای محیط رسیده) و تخم مرغ را با هم بزنید .
مواد اولیه
برای 1 نفر
مواد اصلی
- 500 گرم آرد
- 250 میلی لیتر شیر ولرم
- 8 گرم خمیر مایه
- 50 گرم کره
- 60 گرم شکر
- 1 عدد تخم مرغ
- 30 گرم کره ذوب شده اضافی
روش تهیه نان بادبزنی
خمیر مایه ، شیر و مقداری از شکر را با هم مخلوط کرده تا خمیرمایه عمل آید .
شکر و کره( به دمای محیط رسیده) و تخم مرغ را با هم بزنید . سپس مایه خمیر عمل آمده ، نمک و آرد را اضافه کنید. خمیر را کاملا" ورز دهید . وقتی خوب ورز خورد وبه دست نچسبید در کاسه قرار داده و بگذارید یک ساعت استراحت کند.
بعد از استراحت ، خمیر را به شکل مستطیل باز کنید . به ابعاد 5 * 5 ( به شکل مربع ) برش دهید . کره ذوب شده ی اضافی را روی خمیرها برس کنید و از مربع های برش خورده 5 تا روی هم بگذارید و در قالب مافین به صورت ایستاده قرار دهید. روی نانها کمی دارچین و شکردر صورت تمایل بپاشید . نانها را در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید .(حمام فر فراموش نشود)
حمام فر: یک کاسه یا ملاقه آب کف سینی فر ریخته تا ایجاد بخار کند. این روش به بهبود بافت نان کمک میکند.