کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



نان بادامی حلزونی

گروه غذا: 

مایه خمیر را با آب ولرم و 1 قاشق چایخوری از شکری که دردستور داده شده عمل آورید . سپس آرد، نمک ، شکرو پودر شیر خشک را با هم مخلوط کنید.مایه خمیر عمل آمده ، کره ذوب شده و تخم مرغ را به آرد اضافه کنید. خمیر را ورز دهید .

مواد اولیه

برای 1 نفر

ادویجات

  • 1/4 قاشق چایخوری نمک

مواد اصلی

  • 350 گرم آرد
  • 3 قاشق سوپخوری پودر شیر خشک
  • 40 گرم شکر
  • 50 گرم کره ذوب کرده
  • 7 گرم مایه خمیر خشک فوری
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 150 میلی لیتر آب ولرم
  • 120 گرم بادام آسیاب شده
  • 50 گرم پودر قند
  • 1 عدد سفیده تخم مرغ
  • 1 عدد زرده
  • 2 قاشق چایخوری شیر
  • به میزان لازم بادام پرک شده

روش تهیه نان بادامی حلزونی

  1. مایه خمیر را با آب ولرم و 1 قاشق چایخوری از شکری که دردستور داده شده عمل آورید . سپس آرد، نمک ، شکرو پودر شیر خشک را با هم مخلوط کنید.مایه خمیر عمل آمده ، کره ذوب شده و تخم مرغ را به آرد اضافه کنید. خمیر را ورز دهید . 1 ساعت در کاسه در جای نسبتا" گرم بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود . بعد از استراحت اول خمیر را به شکل مستطیل باز کنید و از وسط نصف کنید. روی یک طرف خمیر از مواد میانی بمالید و یک طرف دیگر خمیر را روی خمیر قبلی برگردانید . از خمیر نوارهایی ببرید و این نوارها را پیچ دهید و به شکل حلقه در سینی فر قرارداده و  در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بماند تا نان پخته شود .

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  0098.2188024891
  0098.2188338059 
تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید