نان بادامی حلزونی
گروه غذا:
مایه خمیر را با آب ولرم و 1 قاشق چایخوری از شکری که دردستور داده شده عمل آورید . سپس آرد، نمک ، شکرو پودر شیر خشک را با هم مخلوط کنید.مایه خمیر عمل آمده ، کره ذوب شده و تخم مرغ را به آرد اضافه کنید. خمیر را ورز دهید .
مواد اولیه
برای 1 نفر
ادویجات
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
مواد اصلی
- 350 گرم آرد
- 3 قاشق سوپخوری پودر شیر خشک
- 40 گرم شکر
- 50 گرم کره ذوب کرده
- 7 گرم مایه خمیر خشک فوری
- 1 عدد تخم مرغ
- 150 میلی لیتر آب ولرم
- 120 گرم بادام آسیاب شده
- 50 گرم پودر قند
- 1 عدد سفیده تخم مرغ
- 1 عدد زرده
- 2 قاشق چایخوری شیر
- به میزان لازم بادام پرک شده
روش تهیه نان بادامی حلزونی
- مایه خمیر را با آب ولرم و 1 قاشق چایخوری از شکری که دردستور داده شده عمل آورید . سپس آرد، نمک ، شکرو پودر شیر خشک را با هم مخلوط کنید.مایه خمیر عمل آمده ، کره ذوب شده و تخم مرغ را به آرد اضافه کنید. خمیر را ورز دهید . 1 ساعت در کاسه در جای نسبتا" گرم بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود . بعد از استراحت اول خمیر را به شکل مستطیل باز کنید و از وسط نصف کنید. روی یک طرف خمیر از مواد میانی بمالید و یک طرف دیگر خمیر را روی خمیر قبلی برگردانید . از خمیر نوارهایی ببرید و این نوارها را پیچ دهید و به شکل حلقه در سینی فر قرارداده و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بماند تا نان پخته شود .