گل های مارمالادی
گروه غذا:
پخت یک شیرینی دلچسب برای عصرانه ای همراه با خانواده
مواد اولیه
برای 2 نفر
مواد اصلی
- 370 گرم آرد
- 250 گرم کره
- 125 گرم پودر قند
- 1/8 قاشق چایخوری وانیل
- 2 عدد زرده تخم مرغ
- 5 قاشق سوپخوری بادام پودر شده
- 1 قطره اسانس بادام
- به میزان لازم مارمالاد قرمز و یا بریلوی رنگی
- به میزان لازم پودر قند جهت تزئین
روش تهیه گل های مارمالادی
- ابتدا کره را همراه 125 گرم پودر قند و وانیل با همزن میزنیم تا یکدست شود. سپس زردههای تخممرغ و بادام پودر شده را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم.
حال آرد و اسانس بادام را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را در یخچال به مدت 20 دقیقه استراحت میدهیم.
خمیر را از یخچال بیرون میآوریم و آن را به ضخامت 4 میلیمتر باز میکنیم و با قالب گرد قالب میزنیم. بعد با قالب کوچکتر نیمی از شیرینیهای قالب زده شده را دوباره قالب میزنیم؛ یعنی آنها را میان تهی میکنیم و داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداختهایم، میگذاریم و سینی را در فر با دمای 180 سانتی گراد به مدت 20 ذقیقه قرار میدهیم.
پس از پختن شیرینیها و خنک شدنشان روی آنهایی را که سوراخ دارند پودر قند پاشیده و روی نیمههای دیگر کمی مارمالاد قرمز یا بریلوی رنگی میریزیم و دو لایه را به هم میچسبانیم.