گل های مارمالادی

گروه غذا: 
دسر و شیرینی

پخت یک شیرینی دلچسب برای عصرانه ای همراه با خانواده

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 370 گرم آرد
  • 250 گرم کره
  • 125 گرم پودر قند
  • 1/8 قاشق چایخوری وانیل
  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • 5 قاشق سوپخوری بادام پودر شده
  • 1 قطره اسانس بادام
  • به میزان لازم مارمالاد قرمز و یا بریلوی رنگی
  • به میزان لازم پودر قند جهت تزئین

روش تهیه گل های مارمالادی

  1. ابتدا کره را همراه 125 گرم پودر قند و وانیل با همزن می‌زنیم تا یکدست شود. سپس زرده‌های تخم‌مرغ و بادام پودر شده را اضافه می‌کنیم و با همزن می‌زنیم.
    حال آرد و اسانس بادام را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را در یخچال به مدت 20 دقیقه استراحت می‌دهیم.
    خمیر را از یخچال بیرون می‌آوریم و آن را به ضخامت 4 میلی‌متر باز می‌کنیم و با قالب گرد قالب می‌زنیم. بعد با قالب کوچک‌تر نیمی از شیرینی‌های قالب زده شده را دوباره قالب می‌زنیم؛ یعنی آنها را ‌میان تهی می‌کنیم و داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته‌ایم، می‌گذاریم و سینی را در فر با دمای 180 سانتی گراد به مدت 20 ذقیقه قرار می‌دهیم.
    پس از پختن شیرینی‌ها و خنک شدنشان روی آنهایی را که سوراخ دارند پودر قند پاشیده و روی نیمه‌های دیگر کمی مارمالاد قرمز یا بریلوی رنگی می‌ریزیم و دو لایه را به هم می‌چسبانیم.

بالا