کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



قارچ های شکم پر

فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید .
کف سینی فر را با روغن چرب کنید

مواد اولیه

برای 1 نفر

ادویجات

  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز

مواد اصلی

  • 250 گرم قارچ تازه
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 1 عدد پنیر خامه ای
  • 1 عدد سیر تازه ی رنده شده
  • 1/4 پیمانه پودر پنیر پارمزان

روش تهیه قارچ های شکم پر

  1. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید .
    کف سینی فر را با روغن چرب کنید
    قارچ ها را شسته و با احتیاط ساقه ی آنها را شکسته و جدا کنید . و انتهای ساقه که معمولا سیاه شده را ببرید . و بقیه ساقه را ریز خرد کنید .
    روغن را داخل یک ماهی تابه ریخته و آنرا روی حرارت قرار دهید . ساقه قارچ های خرد شده و سیر رنده شده را در روغن ریخته و حرارت دهید ، حرارت را تا حدی ادامه دهید تا آب آن گرفته شود . مراقب باشید که سیر ها نسوزند . در این حالت از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود .
    پس از اینکه مخلوط سیر و ساقه قارچ ها کمی خنک شد پنیر خامه ای ، پودر پنیر پارمزان ، فلفل و پودر پیاز را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا حدی که ترکیب نرم و یکنواختی به دست آید . حالا با یک قاشق داخل قارچ ها را با این مخلوط پر کنید .
    قارچ های پر شده را در سینی فر که از قبل آماد ه کردید بچینید و برای حدود 20 دقیقه در فر بگذارید .
    از فر در آورده و در ظرفی که دوست دارید بچینید . آماد ه شد . نوش جان

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید