اسکاچ
گروه غذا:
تخم مرغ هاراپخته، بعد از سرد شدن پوست آنها را جدا کنید
مواد اولیه
برای 1 نفر
مواد اصلی
- 4 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق سوپخوری پیازچه ریزشده
- 200 قاشق سوپخوری سوسیس گوشت
- 1 قاشق چایخوری آویشن
- 2 قاشق چایخوری جعفری خردشده
- به میزان لازم آردگندم
- به میزان لازم پودرنان یاسوخاری
- به میزان لازم نمک وفلفل
- 1 عدد تخم مرغ
روش تهیه اسکاچ
- تخم مرغ هاراپخته، بعد از سرد شدن پوست آنها را جدا کنید .سوسیس،آویشن،جعفری،پیازچه راهمراه نمک وفلفل در دستگاه غذاساز بریزید تا خمیر یکدستی حاصل شود .
- حال تخم مرغ راوسط خمیرقرارداده وخمیررادورآن بکشید .
- یک عدد تخم مرغ را با چنگال بزنید .
- تخم مرغی که به دور آن خمیر کشیده شده را در آرد سفید و سپس در تخم مرغ زده شده فرو کرده و در آخر در آرد سوخاری بغلطانید . حال آنرا در روغن سرخ کنید .
- هنگام سروازوسط نصف کرده ودرظرف مورد نظرتان قرار دهید .