اسکاچ

گروه غذا: 
صبحانه

تخم مرغ هاراپخته، بعد از سرد شدن  پوست آنها را جدا کنید

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق سوپخوری پیازچه ریزشده
  • 200 قاشق سوپخوری سوسیس گوشت
  • 1 قاشق چایخوری آویشن
  • 2 قاشق چایخوری جعفری خردشده
  • به میزان لازم آردگندم
  • به میزان لازم پودرنان یاسوخاری
  • به میزان لازم نمک وفلفل
  • 1 عدد تخم مرغ

روش تهیه اسکاچ

  1. تخم مرغ هاراپخته، بعد از سرد شدن  پوست آنها را جدا کنید .سوسیس،آویشن،جعفری،پیازچه راهمراه نمک وفلفل در دستگاه غذاساز بریزید تا خمیر یکدستی حاصل شود .
  2. حال تخم مرغ راوسط خمیرقرارداده وخمیررادورآن بکشید .
  3. یک عدد تخم مرغ را با چنگال بزنید .
  4. تخم مرغی که به دور آن خمیر کشیده شده را در آرد سفید و سپس در تخم مرغ زده شده فرو کرده و در آخر در آرد سوخاری بغلطانید . حال آنرا در روغن سرخ کنید .
  5. هنگام سروازوسط نصف کرده ودرظرف مورد نظرتان قرار دهید .

بالا