پای هلو
گروه غذا:
فر را روی 200 درجه تنظیم کرده و بگذارید گرم شود. قالب 22*22 را چرب کنید.
مواد اولیه
برای 1 نفر
مواد اصلی
- 1 پیمانه آرد
- 1/2 پیمانه شکر قهوه ای
- 1/2 پیمانه شکر سفید
- 2 قاشق چایخوری Bk
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- 3/4 پیمانه شیر
- 1/2 پیمانه مارگارین آب شده
- 1 عدد کمپوت هلو
- 1 قاشق چایخوری دارچین
روش تهیه پای هلو
- فر را روی 200 درجه تنظیم کرده و بگذارید گرم شود. قالب 22*22 را چرب کنید.
- آرد و شکر سفید و شکر قهوه ای و bk و نمک و وانیل را با هم مخلوز کنید. شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد کره را اضافه کنید.
- مواد را داخل قالب ریخته و هلو ها را روی آن بچینید و دارچین روی آن بپاشید.
- 30 دقیقه بپزد تا طلایی شود.