پای هلو
گروه غذا:
دسر و شیرینی
بین الملل
فر را روی 200 درجه تنظیم کرده و بگذارید گرم شود. قالب 22*22 را چرب کنید.
مواد اولیه
برای
1
نفر
مواد اصلی
1
پیمانه
آرد
1/2
پیمانه
شکر قهوه ای
1/2
پیمانه
شکر سفید
2
قاشق چایخوری
Bk
1/2
قاشق چایخوری
نمک
1
قاشق چایخوری
وانیل
3/4
پیمانه
شیر
1/2
پیمانه
مارگارین آب شده
1
عدد
کمپوت هلو
1
قاشق چایخوری
دارچین
روش تهیه پای هلو
فر را روی 200 درجه تنظیم کرده و بگذارید گرم شود. قالب 22*22 را چرب کنید.
آرد و شکر سفید و شکر قهوه ای و bk و نمک و وانیل را با هم مخلوز کنید. شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد کره را اضافه کنید.
مواد را داخل قالب ریخته و هلو ها را روی آن بچینید و دارچین روی آن بپاشید.
30 دقیقه بپزد تا طلایی شود.
بالا