پای هلو

گروه غذا: 
دسر و شیرینی

فر را روی 200 درجه تنظیم کرده و بگذارید گرم شود. قالب 22*22 را چرب کنید.

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 1 پیمانه آرد
  • 1/2 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1/2 پیمانه شکر سفید
  • 2 قاشق چایخوری Bk
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 3/4 پیمانه شیر
  • 1/2 پیمانه مارگارین آب شده
  • 1 عدد کمپوت هلو
  • 1 قاشق چایخوری دارچین

روش تهیه پای هلو

  1. فر را روی 200 درجه تنظیم کرده و بگذارید گرم شود. قالب 22*22 را چرب کنید.
  2. آرد و شکر سفید و شکر قهوه ای و bk و نمک و وانیل را با هم مخلوز کنید. شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد کره را اضافه کنید.
  3. مواد را داخل قالب ریخته و هلو ها را روی آن بچینید و دارچین روی آن بپاشید.
  4. 30 دقیقه بپزد تا طلایی شود.

بالا