پوره سیب زمینی
گروه غذا:
به نظر میرسد اولین دستور ثبت شده از تهیه ی پوره ی سیب زمینی توسط
هانا گلاس در کتاب هنر آشپزی به سال 1747 میلادی باشد .
محبوبیت پوره سیب زمینی در کنار بسیاری از غذا ها غیر قابل انکار است
مواد اولیه
برای 1 نفر
مواد اصلی
- 50 گرم کره
- 50 گرم پنیرخامهای
- به میزان لازم نمک و فلفل
- 2 عدد سیبزمینی آبپز شده
روش تهیه پوره سیب زمینی
- - سیبزمینی آبپز شده را پوست کنده، له میکنیم؛ سپس کره آب کرده و پنیرخامهای را اضافه میکنیم و پس از اضافه کردن نمک و فلفل مواد را با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود و بعد سرو میکنیم