چه مواردی رو در این دوره اموزش خواهیم دید؟
- چیگن اگ پلن با سس قارچ و پنیر
-
پاپییون
-
قیفی
-
زبان
-
ناپلئونی
-
والوان
-
کروسان و تزیینات آن و انواع
-
دانمارکی و کرم سفید و فیلینگ های مخصوص روز سه شنبه
کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام / ورود به حساب کاربری
دوستداران و علاقمندان هنر قنادی برگزاری دوره آموزش خمیر میل فوی و دانمارکی و مشتقات آن
چه مواردی رو در این دوره اموزش خواهیم دید؟
پاپییون
قیفی
زبان
ناپلئونی
والوان
کروسان و تزیینات آن و انواع
دانمارکی و کرم سفید و فیلینگ های مخصوص روز سه شنبه