کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


سوفله پنیر و قارچ

دوستانی که به گیاه‌خواری علاقه دارید یا دنبال یک غذای سالم رژیمی میگردین و به دنبال تنوع در آشپزخانه خونه ی خودتون هستین با ما همراه شوید ...

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمک
  • به میزان لازم فلفل

مواد اصلی

  • 50 گرم کره
  • 4 قاشق سوپخوری آرد
  • 1 پیمانه شیر
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 150 گرم پنیر پارمزان
  • 280 گرم قارچ
  • 2 قاشق سوپخوری روغن مایع

روش تهیه سوفله پنیر و قارچ

  1. کره رو روی حرارت می‌گذاریم تا کره آب شود آرد را به آن اضافه می‌کنیم وهم می‌زنیم تا مخلوط شوند شیر را به‌آرامی داخل آرد می‌ریزیم و مرتب هم می‌زنیم نمک و فلفل راهم اضافه می‌کنیم وهم می‌زنیم غلظت مایه باید به حد غلظت فرنی برسد .
  2. زرده و سفیده رو از هم جدا کرده زرده‌ها رو می‌زنیم و داخل مایه می‌ریزیم .
  3. سفیده رو هم جداگانه می‌زنیم تا پف کند و به مایه اضافه می‌کنیم پنیر راهم داخل مواد می‌ریزیم وهم می‌زنیم کف ظرف سوفله رو چرب کرده و از مایه کمی کف ظرف می‌ریزیم روی آن قارچ‌های خردشده که تفت‌داده شده رو می‌ریزیم و دوباره از مایه روش می‌ریزیم فرراازقبل گرم کرده با درجه حرارت 180 و به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید.
  4. نکته : 
  5. سوفله باید سریع مصرف شود که پف آن نخوابد .

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  0098.2188024891
  0098.2188338059 
تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید