کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


اسکاچ

گروه غذا: 

تخم مرغ هاراپخته، بعد از سرد شدن  پوست آنها را جدا کنید

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق سوپخوری پیازچه ریزشده
  • 200 قاشق سوپخوری سوسیس گوشت
  • 1 قاشق چایخوری آویشن
  • 2 قاشق چایخوری جعفری خردشده
  • به میزان لازم آردگندم
  • به میزان لازم پودرنان یاسوخاری
  • به میزان لازم نمک وفلفل
  • 1 عدد تخم مرغ

روش تهیه اسکاچ

  1. تخم مرغ هاراپخته، بعد از سرد شدن  پوست آنها را جدا کنید .سوسیس،آویشن،جعفری،پیازچه راهمراه نمک وفلفل در دستگاه غذاساز بریزید تا خمیر یکدستی حاصل شود .
  2. حال تخم مرغ راوسط خمیرقرارداده وخمیررادورآن بکشید .
  3. یک عدد تخم مرغ را با چنگال بزنید .
  4. تخم مرغی که به دور آن خمیر کشیده شده را در آرد سفید و سپس در تخم مرغ زده شده فرو کرده و در آخر در آرد سوخاری بغلطانید . حال آنرا در روغن سرخ کنید .
  5. هنگام سروازوسط نصف کرده ودرظرف مورد نظرتان قرار دهید .

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید