مرغ با پنیر چدار
فر را از قبل با دمای 175 درجه ی سانتی گراد گرم میکنیم.
مواد اولیه
برای 1 نفر
مواد اصلی
- 1/4 پیمانه کره آب شده
- 1/2 پیمانه آرد
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق سوپخوری شیر
- 1 پیمانه پنیر چدار رنده شده
- 1/2 پیمانه پودر نان خشک
- 1 پیمانه پودر کریبسی
- 3 عدد سینه ی مرغ بدون استخوان و پوست
- 2 قاشق سوپخوری کره آب شده
روش تهیه مرغ با پنیر چدار
- فر را از قبل با دمای 175 درجه ی سانتی گراد گرم میکنیم.کف قالب 4/1 پیمانه کره آب شده را میریزیم.در یک کاسه آرد و نمک و فلفل و پودر سیر را مخلوط می کنیم.در یک کاسه جداگانه شیر و تخم مرغ را هم می زنیم. در کاسه ی دیگری کریپسی و پودر نان و پنیر را هم میزنیم.به ترتیب مرغ هارا داخل آرد و تخم مرغ و پنیر می زنیم.بعد 2 ق س کره آب شده را روی مرغ ها بریزید.و در قالب میگذاریم.35 دقیقه میگذاریم تا در فر بپزد تا طلایی شود.