لقمه گوشت
فر را با دماي ٣٧٥درجه فارنهايت يا ١٨٠درجه سانتي گرادگرم كنيد.
مواد اولیه
برای 2 نفر
ادویجات
- 1 قاشق چایخوری پودر سير
مواد اصلی
- 4 قاشق سوپخوری كره خرد شده
- 350 گرم گوشت راسته خرده شده
- 1 عدد پياز
- 1 عدد فلفل سبز خرد
- 700 گرم خمير آماده
- 10 عدد پنير متزارلا يا پارمزان ورقه ای
- به میزان لازم نمك و فلفل
- به میزان لازم تخم مرغ زده شده
- به میزان لازم نمک و ادویه های دیگر
روش تهیه لقمه گوشت
- فر را با دماي ٣٧٥درجه فارنهايت يا ١٨٠درجه سانتي گرادگرم كنيد ،
- نيمي از كره را درون تابه گرم كنيد و گوشت هاي راسته را ورقه ورقه هاي نازك كرده و ريز كنيد و تفت دهيد تا رنگشان عوض شده سپس آنها را خارج كنيد
پياز هاي خلالي خرد شده را اضافه نموده وسير را إضافي كنيد و تفت دهيد تا رنگ پيازها كاراملي شود . - فلفل هاي سبز و گوشت را هم به مواد اضافه كنيد و همه را با هم تفت دهيد .
- درون يه ظرف گرد پيتزا مطابق فيلم مواد را ريخته و پنيرها را بچينيد و بپيچيد و روي آن را تخم مرغ زده شده بماليد و ادويه بپاشيد و در فر ١٨٠ درجه سانتي گراد به مدت ٣٠دقيقه بپزيد.