کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



نان بادبزنی

گروه غذا: 
خمیر مایه ، شیر و مقداری از شکر را با هم مخلوط کرده  تا خمیرمایه عمل آید .
شکر و کره( به دمای محیط رسیده) و تخم مرغ را با هم بزنید . 

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 500 گرم آرد
  • 250 میلی لیتر شیر ولرم
  • 8 گرم خمیر مایه
  • 50 گرم کره
  • 60 گرم شکر
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 30 گرم کره ذوب شده اضافی

روش تهیه نان بادبزنی

    خمیر مایه ، شیر و مقداری از شکر را با هم مخلوط کرده  تا خمیرمایه عمل آید .
    شکر و کره( به دمای محیط رسیده) و تخم مرغ را با هم بزنید . سپس مایه خمیر عمل آمده ، نمک و آرد را اضافه کنید. خمیر را کاملا" ورز دهید . وقتی خوب ورز خورد وبه دست نچسبید در کاسه قرار داده و بگذارید یک ساعت استراحت کند.
    بعد از استراحت ، خمیر را به شکل مستطیل باز کنید . به ابعاد 5 * 5 ( به شکل مربع ) برش دهید . کره ذوب شده ی اضافی را روی خمیرها برس کنید و از مربع های برش خورده 5 تا روی هم بگذارید و در قالب مافین به صورت ایستاده قرار دهید. روی نانها کمی دارچین و شکردر صورت تمایل بپاشید . نانها را در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه   سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید .(حمام فر فراموش نشود)
     
    حمام فر: یک کاسه یا ملاقه آب کف سینی فر ریخته تا ایجاد بخار کند. این روش به بهبود بافت نان کمک میکند.

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید