سالاد پاستا و بادام هندی
اگر عاشق سالاد ماکارونی هستید، این سالاد را هم امتحان کنید. سالاد پاستا و بادام هندي با طعم اسفناج و مرغی که دارد، طعم هیجانانگیزی به آن میدهد.
مواد اولیه
برای 2 نفر
ادویجات
- به میزان لازم نمک
- به میزان لازم فلفل
- به میزان لازم روغن
سس و چاشنی
- 1/2 پیمانه سس ماست
- 1 قاشق چایخوری سس خردل
مواد اصلی
- 450 گرم پاستای شکل دار
- 1 پیمانه سس فرانسوی
- 1 پیمانه گوجهفرنگی گیلاسی
- 2 عدد فیله مرغ
- 3 پیمانه اسفناج
- 1 قاشق سوپخوری آبلیمو
- 1/2 پیمانه بادامهندی خرد شده
روش تهیه سالاد پاستا و بادام هندی
- ابتدا فیلههای مرغ را آغشته به نمک و فلفل کرده، سرخ کنید. بعد از خوب سرخ شدن آنها را بهصورت تکههای یک سانتی خرد کنید.
- در این میان در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با کمی نمک و روغن داخل آن بریزید و صبر کنید تا نرم شود. بعد آن را آبکشی کنید.
- در یک کاسه سس فرانسوی، سس ماست و سس خردل را همراه با آبلیمو بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا سس سالاد آماده شود. حالا سس را داخل یخچال قرار دهيد تا خنک شود.
- اسفناجها را بعد از شستوشو در سبدی بریزید تا کاملا خشک شوند، سپس آنها را کمی خرد کنید. اسفناج خرد شده را همراه بادام هندي خرد شده، پاستا و تکههای مرغ داخل یک ظرف مناسب بریزید. گوجهها را هم از وسط نصف کنید. آنها را هم داخل ظرف بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید.
- موقع سرو، سس را روی سالاد بریزید و بهآرامی هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود، سپس آن را سرو کنید.