کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



لقمه گوشتویژه

گروه غذا: 

فر را با دماي ٣٧٥درجه فارنهايت يا ١٨٠درجه سانتي گرادگرم كنيد.

 

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • 1 قاشق چایخوری پودر سير

مواد اصلی

  • 4 قاشق سوپخوری كره خرد شده
  • 350 گرم گوشت راسته خرده شده
  • 1 عدد پياز
  • 1 عدد فلفل سبز خرد
  • 700 گرم خمير آماده
  • 10 عدد پنير متزارلا يا پارمزان ورقه ای
  • به میزان لازم نمك و فلفل
  • به میزان لازم تخم مرغ زده شده
  • به میزان لازم نمک و ادویه های دیگر

روش تهیه لقمه گوشت

  1. فر را با دماي ٣٧٥درجه فارنهايت يا ١٨٠درجه سانتي گرادگرم كنيد ،
  2. نيمي از كره را درون تابه گرم كنيد و گوشت هاي راسته را ورقه ورقه هاي نازك كرده و ريز كنيد و تفت دهيد تا رنگشان عوض شده سپس آنها را خارج كنيد 
    پياز هاي خلالي خرد شده را اضافه نموده وسير را إضافي كنيد و تفت دهيد تا رنگ پيازها كاراملي شود .
  3. فلفل هاي سبز و گوشت را هم به مواد اضافه كنيد و همه را با هم تفت دهيد .
  4. درون يه ظرف گرد پيتزا مطابق فيلم مواد را ريخته و پنيرها را بچينيد و بپيچيد و روي آن را تخم مرغ زده شده بماليد و ادويه بپاشيد و در فر ١٨٠ درجه سانتي گراد به مدت ٣٠دقيقه بپزيد.

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید