سالاد پاستای یونانی
در قابلمه ای آب را جوش بیاورید. نمک و روغن اضافه کنید. پاستای پنه را به آن اضافه کنید .بگذارید تا پاستا در آب جوش در 10 دقیقه نرم شود. سپس پاستا را داخل آبکش ریخته و روی آن آب سرد بریزید . اجازه دهید تا آب اضافی پاستا گرفته شود .
مواد اولیه
برای 2 نفر
مواد اصلی
- 2 پیمانه پاستا پنه آبکش شده
- 1/4 پیمانه سرکه قرمز
- 1 قاشق سوپخوری آبلیمو
- 2 عدد سیر له شده
- 2 قاشق چایخوری پودر ارگانو
- 2/3 پیمانه روغن زیتون
- 10 عدد گوجه ی گیلاسی نصف شده
- 1 عدد پیاز قرمز نگین شده
- 1 عدد فلفل قرمز نگین شده
- 1 عدد فلفل سبز نگین شده
- 1/2 پیمانه خیار اسلایس شده
- 1/2 پیمانه پنیر فتا خرد شده
- 1/2 پیمانه زیتون سیاه اسلایس شده
روش تهیه سالاد پاستای یونانی
- در قابلمه ای آب را جوش بیاورید. نمک و روغن اضافه کنید. پاستای پنه را به آن اضافه کنید .بگذارید تا پاستا در آب جوش در 10 دقیقه نرم شود. سپس پاستا را داخل آبکش ریخته و روی آن آب سرد بریزید . اجازه دهید تا آب اضافی پاستا گرفته شود .
- سرکه ، آب لیمو ، سیر ، ارگانو ، نمک ، فلفل و روغن زیتون را با هم در ظرفی ریخته سریع با قاشق مخلوط کنید و کنار بذارید.
- در کاسه ای بزرگ پاستا، گوجه ، پیاز ، فلفل سبز و قرمز ، خیار ، زیتون و پنیر فتا را با هم مخلوط کنید.
- مواد سس را روی پاستا بریزید و با هم مخلوط کنید .
- روی ظرف را بپوشانید و 3 ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید.