اسکرامبل
گروه غذا:
بسیاری اسکرامبل را با نام املت میشناسند . صبحانه ای بی نظیر که برای هر سفره ای مناسب است .
زمان آماده سازی
مواد اولیه
برای 2 نفر
ادویجات
- به میزان لازم نمک
- به میزان لازم فلفل
مواد اصلی
- 2 قاشق سوپخوری شیر
- 2 قاشق سوپخوری خامه
- 2 عدد تخم مرغ
- 25 گرم کره
روش تهیه اسکرامبل
- تخم مرغ را در ظرفی شکانده ، نمک ، فلفل ، خامه ، شیر را به آن اضافه نموده و با همزن دستی هم زده تا کاملا" مخلوط شوند . کره را در ماهی تابه ای که گود است انداخته و حرارت دهید تا کره ذوب شود. مخلوط تخم مرغ را به ماهی تابه افزوده و با لیسک از کف هم بزنید . تا آنجایی که کل مواد یک دست سفت شوند . مواد تخم مرغ که داغ می باشد را روی نان تست که در فر یا تستر حرارت داده اید کشیده و هم اکنون اسکرامبل آماده ی سرو میباشد .