کاپ کیک هندوانه
گروه غذا:
لذیذ و زیبا . برای رنگین کردن میز پذیرایی و نشان دادن علاقه به دوستان و عزیزانتان یکی از بهترین و جذاب ترین انتخاب هاست .
اگر میخواهید روحیه ی شاداب برای همه ایجاد کنید از درست کردن این کاپ کیک غافل نشوید .
مواد اولیه
برای 1 نفر
ادویجات
- به میزان لازم نمک چند پر
مواد اصلی
- 300 گرم آرد
- 150 گرم شکر
- 4 عدد تخممرغ
- 1 پیمانه روغن مایع
- 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
- 1/8 قاشق چایخوری وانیل
- 1 عدد ودر ژلهی هندوانه
- 2/3 پیمانه شیر و یا آب هندوانه
- 1/8 پیمانه چیپس شکلات
روش تهیه کاپ کیک هندوانه
- 1- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرمکنید
2- آرد و نمک و بکینگ پودر را باهم الک کرده ، سپس پودر ژله را به آن اضافه کنید .
3- شکر و تخممرغ و وانیل را به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید تا پوک و سبک شود .
4- روغن مایع را به آن اضافه کرده و یک دور با همزن بزنید تا مخلوط شود .
5- در آخر شیر را اضافه کنید .
6- مخلوط آرد را کمکم به مایهی کیک اضافه کرده و با دور کند همزن بزنید .
7- در صورت دلخواه میتوانید از رنگ قرمز خوراکی نیز استفاده کنید .
8- از مایهی کاپ کیک داخل قالبهای مافین ریخته بهطوریکه 1/3 ارتفاع قالبها خالی بماند .
9- چیپسهای شکلات را روی مافین ها پاشیده و به مدت 35 دقیقه در فر بپزید .
10- پس از خنک شده کاپ کیکها آنها را با خامهی فرم گرفته که به رنگ سبز درآوردهاید ، با طرحها و شکلهای دلخواهتان تزیین کنید .