کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



کوکی گل نارگیل و بادام ویژه نوروز

گروه غذا: 

طرز تهیه بیسکوییت یا کوکی‌های نارگیلی که درست کردن آن‌ها فوق‌العاده راحت است. امیدواریم تهیه‌کرده و از خوردن آن‌ها لذت ببرید.

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 100 گرم روغن صاف قنادی یا کره
  • 25 گرم روغن مایع
  • 1 1/5 پیمانه پودر قند
  • 1 3/4 پیمانه پودر نارگیل
  • 1 3/4 پیمانه پودر بادام
  • به میزان لازم آرد سفید(حدودا 2 پیمانه)
  • 1 عدد تخم مرغ

روش تهیه کوکی گل نارگیل و بادام ویژه نوروز

  1. -روغن صاف قنادی یا کره را با روغن مایع و پودر قند با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس پودر نارگیل و پودر بادام را باهم درون غذا ساز کاملاً پودر و به مایه اضافه کنید.
  2. - حال تخم‌مرغ را اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. در آخر آرد سفید را کم‌کم اضافه کنید تا وقتی‌که خمیر به دست نچسبد.
  3. - می‌توانید این خمیر را درون بیسکویت زن ریخته و با شکل گل قالب بزنید یا روی کاغذ روغنی پهن کنید و با طرح دلخواه قالب بزنید. بیسکویت‌ها را درون فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
  4. نکته: می‌توانید مقداری از مواد را رنگ کنید و به‌اندازه یک عدس گرد کرده، وسط گل‌ها قرار دهید. روی سایر مدل‌ها
  5. می‌توانید از شکرهای رنگی یا ترافل‌های رنگی برای تزیین استفاده کنید.

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید