کوکی گل نارگیل و بادام ویژه نوروز
گروه غذا:
طرز تهیه بیسکوییت یا کوکیهای نارگیلی که درست کردن آنها فوقالعاده راحت است. امیدواریم تهیهکرده و از خوردن آنها لذت ببرید.
مواد اولیه
برای 2 نفر
مواد اصلی
- 100 گرم روغن صاف قنادی یا کره
- 25 گرم روغن مایع
- 1 1/5 پیمانه پودر قند
- 1 3/4 پیمانه پودر نارگیل
- 1 3/4 پیمانه پودر بادام
- به میزان لازم آرد سفید(حدودا 2 پیمانه)
- 1 عدد تخم مرغ
روش تهیه کوکی گل نارگیل و بادام ویژه نوروز
- -روغن صاف قنادی یا کره را با روغن مایع و پودر قند با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس پودر نارگیل و پودر بادام را باهم درون غذا ساز کاملاً پودر و به مایه اضافه کنید.
- - حال تخممرغ را اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. در آخر آرد سفید را کمکم اضافه کنید تا وقتیکه خمیر به دست نچسبد.
- - میتوانید این خمیر را درون بیسکویت زن ریخته و با شکل گل قالب بزنید یا روی کاغذ روغنی پهن کنید و با طرح دلخواه قالب بزنید. بیسکویتها را درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
- نکته: میتوانید مقداری از مواد را رنگ کنید و بهاندازه یک عدس گرد کرده، وسط گلها قرار دهید. روی سایر مدلها
- میتوانید از شکرهای رنگی یا ترافلهای رنگی برای تزیین استفاده کنید.