کیک اسفناج
گروه غذا:
ایده ای نو و خوشمزه برای پخت کیک
مواد اولیه
برای 2 نفر
مواد اصلی
- 2 پیمانه آرد
- 3 عدد تخم مرغ
- 3 1/2 پیمانه روغن مایع
- 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- 2 قاشق سوپخوری آبلیمو ترش و تازه
- 1 پیمانه شکر
- 1 1/2 پیمانه اسفناج خام له شده
روش تهیه کیک اسفناج
- ابتدا اسفناج را کاملاً له کنید
سپس روغن و آبلیمو را در یک میکسر خوب مخلوط میکنیم
سپس تخممرغها رو یکییکی افزوده با همزن خوب میزنیم
بعد شکر را اضافه کرده و خوب هم میزنیم و در آخر آرد و بیکینگپودر را که الک شده است را اضافه نموده و در قالب کیک قطر 23 سانتیمتر ریخته که کف آن را کاغذ روغنی انداختهاید، - در فر گرم شده به مدت 45 دقیقه بپزید سپس کنار گذاشته خنک شود از قالب خارج نموده و با پنیر ماسکارپونه و یا پنیر خامهای تزیین کنید.