کیک خرمالو
گروه غذا:
این کیک را با طعم بی نظیرش فقط توی فصل خرمالو می توانید تهیه کنید.
مواد اولیه
برای 2 نفر
مواد اصلی
- 1 پیمانه روغن مایع
- 300 گرم شکر
- 3 عدد تخم مرغ
- 300 گرم آرد
- 1 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
- به میزان لازم نمک
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 پیمانه خرمالوی پوست گرفته و پوره شده
- 40 گرم گردوی خرد شده
روش تهیه کیک خرمالو
- شكر و تخم مرغ ها را بزنيد تا پف كند و سفيد شود.
- سپس روغن را اضافه کنید و یک دور هم بزنید.
- آرد، جوش شيرين، نمك و بكينگ پودر را با هم مخلوط كرده به مواد قبلي اضافه كنيد و اجازه دهيد تا خوب مخلوط شود.
- سپس خرمالو و گردو را نيز به مخلوط بيفزاييد.
- مايه آماده را در قالب گرد وسط خالي به قطر 25 سانت كه چرب و آردپاشي شده ريخته و در فر 170 درجه سانتيگراد به مدت 40 تا 45 دقيقه قرار دهيد تا بپزد.