کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



نان رول بیکن

گروه غذا: 

در این مطلب برای شما طرز تهیه نان های گل رزی را آموزش داده ایم. طرز تهیه آن آسان است و نیاز به مایه خمیر دارد. امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 300 گرم آرد
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 7 گرم مایه خمیر
  • 70 گرم دوغ بدون نمک
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • 70 میلی لیتر شیر
  • 60 گرم کره
  • 1 عدد تخم مرغ
  • به میزان لازم زرده تخم مرغ و زعفران

روش تهیه نان رول بیکن

  1.  ابتدا مایه خمیر را با شیر ولرم و شکر مخلوط کنید تا مایه خمیر عمل آید. کره به دمای محیط رسیده را با تخم‌مرغ کمی با چنگال
  2. بزنید و در ابتدا دوغ و بعد مایه خمیر به عمل آمده و آرد و نمک را به آن اضافه کنید.
  3. حال خمیر را ورز دهید و یک ساعت به آن استراحت دهید. بعد از استراحت خمیر را باز کنید و با کاتر گرد قالب بزنید. 4 عدد از
  4. خمیر قالب زده شده را از لبه به هم بچسبانید و بیکن‌ها را لای آن بگذارید و خمیر را از یک جهت رول کنید تا مثل گل رز شود و روی
  5. نان‌ها را با برس رومال بزنید در قالب مافین بگذارید و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بگذارید تا نان‌ها پخته شود.

تماس با آکادمی شید

 info@shidfood.com   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید