کوکی بار جادویی " بدون گلوتن "
گروه غذا:
این دستور با ترکیب دو دستور بینظیر درست کردم : کوکیهای بادامزمینی که از سه ماده اولیه درست میشه و کوکیهای جادویی . دلیلش اینه که دوستی دارم که عاشق کوکیهای جادویی منه ولی نمیتونه از شیرینیهای گلوتن دار بخوره بنابراین من سعی کردم این کوکیهای فوقالعاده رو برای اون درست کنم . و حاصلش این دسر فوقالعاده شد که برای مدت زیادی تازه میمونه . مناسب برای افرادی که امکان استفاده از آرد سفید را ندارند .
مواد اولیه
برای 2 نفر
مواد اصلی
- 3 1/2 پیمانه شکلات شیرین و یا نیمه تلخ خردشده ( چیپس شکلات )
- 3 1/2 پیمانه شکلات تلخ خردشده ( چیپس شکلات )
- 1 1/5 پیمانه گردوی خردشده
- 1 1/5 پیمانه بادام خام خردشده
- 1 پیمانه پودر نارگیل
- 1 عدد شیر عسلی
روش تهیه کوکی بار جادویی " بدون گلوتن "
- - فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرمکنید .
- کف قالب با اندازهی 25*35 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید .
- در یک ظرف بزرگ شکر و تخممرغ را باهم مخلوط کرده آنقدر هم بزنید تا نرم و یکنواخت شود و سپس کره بادامزمینی را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب یکنواخت و نرمی به دست آید . حالا این ترکیب را درون قالب بریزید .
- قالب را درون فر که از قبل گرم کردید برای حدود 8 دقیقه بگذارید تاکمی پخته شود .
- یکلایه روی کوکی نیم پختهشده را با چیپسهای شکلات شیرین بریزید و روی آن یکلایه شکلات تلخ بریزید ، سپس یکلایه گردوی خردشده و بعدازآن بادام خام خردشده و درنهایت پودر نارگیل . و در آخر روی این مواد را بهآرامی شیر عسلی ریخته بهنحویکه روی تمام ظرف را بپوشاند .
- دوباره قالب را برای مدت حدوداً 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده بگذارید تا پودر نارگیلها کمی قهوهایرنگ شوند .
- قالب را از فر بیرون آورده و صبر کنید تا کاملاً سرد شود . بعدازاین که کاملاً سرد شد از قالب بیرون آورده و بهاندازه های کوچک ( اندازهی دلخواه ) برش دهید .