پیراشکی
گروه غذا:
مایه خمیر را به همراه 1 قاشق چایخوری ازشکر داده شده در دستور و شیر مخلوط کنید. کنار بذارید تا عمل آید .
مواد اولیه
برای 2 نفر
مواد اصلی
- 1 قاشق سوپخوری مایه خمیر
- 90 گرم شکر
- 1/2 پیمانه شیر
- 1 عدد تخم مرغ
- به میزان لازم وانیل
- 1/2 پیمانه ماست
- 500 گرم آرد
روش تهیه پیراشکی
- مایه خمیر را به همراه 1 قاشق چایخوری ازشکر داده شده در دستور و شیر مخلوط کنید. کنار بذارید تا عمل آید .
- مابقی شکر ، تخم مرغ ، ماست و وانیل را با چنگال یا همزن دست بزنید.مایه خمیر عمل آمده را به آن بیفزایید. آرد را به تدریج اضافه کنید و خمیر را جمع کنید. خمیر را کنار گذاشته تا حدود 40 دقیقه استراحت کند . بعد از استراحت اول خمیر را بازکرده و قالب بزنید. استراحت دوم حدود یک ربع می باشد . بعد از استراحت دوم دانه دانه پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ کنید.
- از این دستور برای پیراشکی غذایی هم می توان استفاده کرد، ولی شکر داده شده در دستور را حذف کنید .