مسقطی انار
گروه غذا:
نشاسته را با آب انار مخلوط کنید تا حل شود سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مواد اولیه
برای 1 نفر
مواد اصلی
- 8 قاشق سوپخوری نشاسته
- 2 پیمانه شکر
- 1/2 پیمانه گلاب
- 50 گرم کره
- 4 پیمانه آب انار
روش تهیه مسقطی انار
- نشاسته را با آب انار مخلوط کنید تا حل شود سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس شکر را اضافه کنید ، هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود ، در این مرحله گلاب را اضافه کنید و مجدد هم بزنید ، پس از اینکه مایه مسقطی شفاف شد کره را اضافه کنید.
پس از اینکه کره ذوب شد مسقطی را داخل قالب یا لیوان بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خلال پسته ، پودر نارگیل و … تزیین و سرو کنید. - نکته : اگر آب اناری که استفاده می کنید شیرین است میتوانید مقدار شکر را کمتر کنید.
- مسقطی را میتوانید به صورت تک نفره و یا در قالب سرو کنید .