شیرینی آلمانی
گروه غذا:
زیبایی این شیرینی ها خیره کننده هستند ولی صبر کنید طعمشون واقعا به یاد میمونه و برای دوباره خوردنشون همه لحظه شماری میکنند ......
مواد اولیه
برای 1 نفر
مواد اصلی
- 375 گرم آرد
- 1/5 قاشق چایخوری آبلیموی تازه
- 1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 1/2 قاشق چایخوری وانیل
- 1 عدد تخم مرغ
- 100 گرم پودر شکر
روش تهیه شیرینی آلمانی
- ابتدا کره رو که به دمای محیط رسیده با پودر شکر می زنیم تا سبک و پفکی بشه و رنگش روشن بشه ،
- بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم و خوب با میکسر می زنیم تا مخلوط بشن ، آبلیموی تازه رو هم اضافه می کنیم و هم می زنیم ،
- بیکینگ پودر رو با آرد مخلوط و 3 بار الک می کنیم و کم کم به مایه اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا خمیر یکدستی به ما بده ، خمیر رو توی نایلون قرار داده مدت 2 ساعت در یخچال استراحت میدیم ، توجه کنید بعد ازتمام شدن این مدت خمیر بخاطر داشتن کره سفت میشه نگران نباشید تکه تکه ش کنید و با یه ورز کوچولو یکم نرم میشه چون دستتون حرارت داره ، اما مواظب باشید زیادی شل نشه چون برای قالب زدن اذیت میشید ،
- سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه به قطر 3 میل بازکنید و قالب شکل دار یا گرد بزنید و توی سینی فری که کاغذ روغنی انداختید بذارید فر را از قبل روشن کنید تا یه ربع با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم بشه
- حالا سینی شیرینی ها رو توی فربه مدت 10 الی 15 دقیقه بذارید تا پخته شوند از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود .
- بعد یک دونه از شیرینی ها رو بردارید و مارمالاد یا شکلات تخته ای یا بریلو دوست داشتید بریزید و یک شیرینی دیگه روش قرار بدید ،
- مقداری عسل رو کمی رقیق کنید یا شربت بار یا شهد بامیه اگه دارید و روی شیرینی ها بمالید و پودر پسته و نارگیل بپاشید ـ
- میتوانید روی شیرینی ها شکلات تخته ای زده و پودر پسته و نارگیل روی آنهابپاشید
- سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه به قطر 3 میل بازکنید و قالب شکل دار یا گرد بزنید و توی سینی فری که کاغذ روغنی انداختید بذارید فر را از قبل روشن کنید تا یه ربع با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم بشه
- حالا سینی شیرینی ها رو توی فربه مدت 10 الی 15 دقیقه بذارید تا پخته شوند از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود .
- بعد یک دونه از شیرینی ها رو بردارید و مارمالاد یا شکلات تخته ای یا بریلو دوست داشتید بریزید و یک شیرینی دیگه روش قرار بدید ،
- مقداری عسل رو کمی رقیق کنید یا شربت بار یا شهد بامیه اگه دارید و روی شیرینی ها بمالید و پودر پسته و نارگیل بپاشید ـ
- میتوانید روی شیرینی ها شکلات تخته ای زده و پودر پسته و نارگیل روی آنهابپاشید
- برای تزیین میتونید از پودر پسته و یا نگین پسته و نارگیل استفاده کنید و یا اگه دوست داشتید ، از شربت عسل یا مارمالاد و یا حتی از شکلات استفاده کنید.