کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



کاپ کیک هندوانه

گروه غذا: 

لذیذ و زیبا . برای رنگین کردن میز پذیرایی و نشان دادن علاقه به دوستان و عزیزانتان یکی از بهترین و جذاب ترین انتخاب هاست .

اگر میخواهید روحیه ی شاداب برای همه ایجاد کنید از درست کردن این کاپ کیک غافل نشوید . 

مواد اولیه

برای 1 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمک چند پر

مواد اصلی

  • 300 گرم آرد
  • 150 گرم شکر
  • 4 عدد تخم‌مرغ
  • 1 پیمانه روغن مایع
  • 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1/8 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 عدد ودر ژله‌ی هندوانه
  • 2/3 پیمانه شیر و یا آب هندوانه
  • 1/8 پیمانه چیپس شکلات

روش تهیه کاپ کیک هندوانه

  1. 1- فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم‌کنید
    2- آرد و نمک و بکینگ پودر را باهم الک کرده ، سپس پودر ژله را به آن اضافه کنید .
    3- شکر و تخم‌مرغ و وانیل را به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید تا پوک و سبک شود .
    4- روغن مایع را به آن اضافه کرده و یک دور با همزن بزنید تا مخلوط شود .
    5- در آخر شیر را اضافه کنید .
    6- مخلوط آرد را کم‌کم به مایه‌ی کیک اضافه کرده و با دور کند همزن بزنید .
    7- در صورت دلخواه می‌توانید از رنگ قرمز خوراکی نیز استفاده کنید .
    8- از مایه‌ی کاپ کیک داخل قالب‌های مافین ریخته به‌طوری‌که 1/3 ارتفاع قالب‌ها خالی بماند .
    9- چیپس‌های شکلات را روی مافین ها پاشیده و به مدت 35 دقیقه در فر بپزید .
    10- پس از خنک شده کاپ کیک‌ها آن‌ها را با خامه‌ی فرم گرفته که به رنگ سبز درآورده‌اید ، با طرح‌ها و شکل‌های دلخواهتان تزیین کنید .

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید