کوکی شکلاتی گردویی
گروه غذا:
کوکیهایی با پوستهی ترد و مغز نرم و طعم بینظیر
مواد اولیه
برای 2 نفر
مواد اصلی
- 1 پیمانه کره نرم شده و به دمای محیط رسیده
- 1 پیمانه شکر سفید
- 1 پیمانه شکر قهوه ای
- 2 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق چایخوری وانیل
- 3 پیمانه آرد
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 2 قاشق سوپخوری آب داغ
- 2 پیمانه شکلات تخته ای خرد شده (تلخ یا متوسط به دلخواه)
- 1 پیمانه گردو خرد شده
روش تهیه کوکی شکلاتی گردویی
- - فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرمکنید.
- کرهی نرم شده و شکر سفید و شکر قهوهای را با همزن بزنید تا کاملاً مخلوط شده و بهصورت کرم دربیاید .
- تخممرغها را یکییکی شکسته و به مخلوط کرم مانند اضافه کنید و هم بزنید ، همزمان وانیل را هم به این مخلوط اضافه کنید .
- بکینگ پودر را در آب گرم حل کرده و به مخلوط اضافه کنید ، سپس آرد را اضافه کرده و هم بزنید .
- چیپسهای شکلات و گردوهای خردشده را اضافه کنید .
- کف سینی کاغذ انداخته و از این ترکیب با قاشق غذاخوری روی کاغذ بریزید ، اندازه و مقداری که از مواد میریزید بهدلخواه میتواند کمتر و یا بیشتر باشد ولی بهاندازهی یک قاشق غذاخوری مناسب است .
- سینی را به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید و یا اینکه صبر کنید تا کنارههای کوکیها قهوهایرنگ شود .