وافل
گروه غذا:
ظاهر وافل شبیه بیسکویت ترد و شیرین است ولی با توجه به مواد مغزی
تشکیل دهنده ی آن یک صبحانه ی بی نظیر به حساب می آید .
مواد اولیه
برای 2 نفر
مواد اصلی
- 50 گرم کره ی ذوب شده
- 200 میلی لیتر شیر
- 2 عدد تخم مرغ
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق سوپخوری شکر
- 120 گرم آرد گندم
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
روش تهیه وافل
- در ظرفی شیر ، کره ی آب شده ، نمک ، شکر و آرد ، بیکینگ پودر و زرده تخم مرغ هارا ریخته و با همزن دستی یا برقی بزنید .
- سفیده تخم مرغ را در ظرفی دیگربا همزن برقی زده ووقتی پف کرد آرام با بقیه ی مواد مخلوط کنید .
- دستگاه وافل را داغ کرده و مواد در دستگاه بریزید . وافل ها با سس شکلات یا سس تافی آماده ی سرو می باشد .
- نکته : برای درست کردن وافل میتوانید از دستگاه وافل ساز دستی و یا اتوماتیک برقی که شبیه به ساندویچ ساز است استفاده کنید .