کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



کیک شکلاتی، براونی تلخ

گروه غذا: 

آماده کردن یک کیک بسیار خوشمزه .. 

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 1700 گرم شکلات نیمه تلخ یا تلخ به دلخواه
  • 1 پیمانه کره
  • 2 پیمانه شکر
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 پیمانه آرد سفید
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 پیمانه چیپس شکلات
  • به میزان لازم خامه شکلاتی
  • 200 گرم مارشمالو که روی حرارت غیر مستقیم ذوب شده
  • 1/2 پیمانه گردوی خرد شده

روش تهیه کیک شکلاتی، براونی تلخ

  1. در یک قابلمه متوسط، شکلات و کره را روی حرارت ملایم حرارت دهید تا آب شوند. آنها را از روی حرارت بردارید. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. روی فویل را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
    شکر و مخلوط شکلات را با هم مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را بیفزایید و با قاشق چوبی هم بزنید. وانیل را اضافه کنید. در یک کاسه کوچک، آرد و جوش‌شیرین را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را به مخلوط شکلات بیفزایید و هم بزنید. تکه‌های شکلات را اضافه کنید و مایه آماده شده را روی فویل درون سینی فر بریزید.
    آنها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید.
    در این فاصله خامه شکلاتی را درون کاسه مخصوص مایکروفر بریزید و با قدرت 100 درصد یک دقیقه حرارت دهید تا آب شوند.
    براونی‌ها را از فر خارج کنید. مارشمالا ذوب شده را روی آنها بریزید. خامه شکلاتی را نیز بریزید و با چاقو کمی هم بزنید تا کمی مخلوط شوند. روی آنها گردو بریزید و کنار بگذارید.
    پس از اینکه شکلات‌ها دوباره سفت و کیک‌ها خنک شدند اماده سرو هستند.

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  0098.2188024891
  0098.2188338059 
تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید