کیک کدو حلوایی
گروه غذا:
این کیک با طعم و عطر بی نظیر انتخاب ایده آل بعد از ظهر های زمستان با چایی دبش و ...
مواد اولیه
برای 2 نفر
مواد اصلی
- 300 گرم آرد
- 250 گرم شکر
- 3 عدد تخم مرغ
- 50 گرم گردو خرد شده
- 200 میلی لیتر پوره کدو حلوایی
- 3 قاشق سوپخوری ماست کم چرب
- 200 گرم روغن مایع
- 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
- 1/2 قاشق چایخوری دارچین
روش تهیه کیک کدو حلوایی
- تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی به مدت 5 دقیقه خوب میزنیم .
بعد روغن مایع و سپس ماست رو اضافه کرده و مجددا میزنیم تا یکدست بشه .
بعد پوره ی کدو حلوایی رو هم اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست بشه .
آرد و دارچین و بکینگ پودر رو با هم الک کرده و گردوی خرد شده رو باهاش مخلوط میکنیم .
مخلوط آرد رو بتدریج به مایه اضافه کرده و هر بار با لیسک خوب مخلوط میکنیم .
وقتی مایع کیک یکدست شد ،تو قالبی که چرب کرده و آرد پاشیده یا کاغذ روغنی انداخته میریزیم و به مدت 40 تا 45 دقیقه تو طبقه ی وسط فر و با حرارت 180 درجه ی سانتیگراد قرار میدیم تا بپزه .
میتوانید مقداری از مایه رو تو قالب فلزی و مقداریش رو تو قالبهای مافین بریزید.
اگه قالبتون فلزیه ، با قلمو و روغن چرب کرده و آرد بپاشین و با ضربه به قالب اضافه ی آرد رو خارج کنید.
روی کیک رو میتونید با پودر قند تزیین کنید و با مربای کدو حلوایی تزیین کنید .