تست فرانسوی
گروه غذا:
این صبحانه ی بی نظیر با اسم های تست آلمانی ، تست اسپانیایی ، نان تخم مرغی و حتی تست کولی هم شناخته میشود .
طعم دلپذیر و راحتی در خوردن باعث جذاب تر شدن این صبحانه میشود به خصوص اگر با مقداری عسل و دارچین همراه شده باشد .
مواد اولیه
برای 1 نفر
ادویجات
- 200 گرم شیر
مواد اصلی
- 5 عدد نان تست
- 4 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق چایخوری دارچین
- 2 قاشق سوپخوری پودر قند
- 2 قاشق سوپخوری شکر
- 1/4 قاشق چایخوری وانیل
روش تهیه تست فرانسوی
- شیر ، شکر و تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ ریخته و با همزن دستی بزنید تا مخلوط شوند . دارچین و وانیل را به مواد بیفزایید . حال نان های تست را در این مواد زده به طوریکه به همه جای نان برسد . ماهی تابه ای را روی حرارت قرار داده و با کره آنرا چرب کنید . حال نانهای خیس خورده را در ماهی تابه قرار داده به و دو طرف آن را خوب سرخ کنید . نانها را در سینی مناسب گذاشته و روی آن را با خاک قند و دارچین پوشش دهید . تست فرانسوی شما آماده سرو میباشد .