کاپ کیک شکلات سفید برفی
گروه غذا:
فر را با دماي ١٥٠ درجه سانتي گراد يا ٢٧٠ درجه فارنهايت گرم كنيد .كاغذهاي كاپ كيك را درون قالب هاي مافين بچينيد
مواد اولیه
برای 2 نفر
سس و چاشنی
- 200 گرم شکلات سفید
- 100 گرم خامه صبحانه
- 1 قطره رنگ سفید
- 50 گرم کره
- 20 گرم شکر سفید
مواد اصلی
- 435 گرم آرد سفید
- 260 گرم پودر قند
- 1/8 قاشق چایخوری نمک
- 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 375 میلی لیتر شیر
- 125 میلی لیتر روغن مایع
- 125 گرم کره نرم (به دمای محیط رسیده)
- 2 قاشق سوپخوری ماست چکیده
روش تهیه کاپ کیک شکلات سفید برفی
- در ظرف همزن آرد سفيد ،بيكينگ پودر و پودر قند و نمك را با هم مخلوط كنيد سپس كره نرم را اضافه نموده و با همزن كمي بزنيد .
- در ظرفي ديگر ماست و شير و تخم مرغ و روغن و وانيل را با هم مخلوط كنيد و با مفتول بزنيد تا يك دست شود سپس به مخلوط مواد خشك اضافه كنيد
- سپس با همزن به مدت ٣ تا ٤ دقيقه بزنيد تا يك دست شود سپس درون كاغذ هاي مافين را تا نيمه پر كنيد و در فر به مدت ٣٠ دقيقه بپزيد و پس از خنك شدن با كرم تزيئن كنيد .
- طرز تهیه كرم روي كاپ كيك :همه مواد را با هم مخلوط كرده و درون ماكروفر قراد داده تا شكلات روان و سس روان شود سپس روي آن را پوشانده ودر يخچال گذاشته تا خنك شود با همزن بزنيد و با ماسوره شماره ١mويلتون روي كاپ كيك را با كرم تزيين كنيد.