چه مواردی رو در این دوره اموزش خواهیم دید؟
- آموزش حرفه ای سس براق / سس آیینه ای م فرانسوی به همراه آموزش تکنیک پوست ماری
- آموزش حرفه ای روکش مخملی برای دیزاین کیک و دیزاین دسر
- آموزش پخت کیک پایه / جفت کردن کیک / خامه کشی کیک / صاف کردن
- کار باانواع شکلات با ایده های متنوع / آموزش کار با شکلات بر روی سنگ مرمر
- و همچنین آموزش دسر های متنوع شامل :
- تراف
- تارت نوتلا
- چیز کیک ایتالیایی
- دسر پسته
- دسر فندق
- دسرتوت فرنگی
- موس کارامل
- تیرامیسو