سوفله پنیر و قارچ
گروه غذا:
دوستانی که به گیاهخواری علاقه دارید یا دنبال یک غذای سالم رژیمی میگردین و به دنبال تنوع در آشپزخانه خونه ی خودتون هستین با ما همراه شوید ...
مواد اولیه
برای 2 نفر
ادویجات
- به میزان لازم نمک
- به میزان لازم فلفل
مواد اصلی
- 50 گرم کره
- 4 قاشق سوپخوری آرد
- 1 پیمانه شیر
- 4 عدد تخم مرغ
- 150 گرم پنیر پارمزان
- 280 گرم قارچ
- 2 قاشق سوپخوری روغن مایع
روش تهیه سوفله پنیر و قارچ
- کره رو روی حرارت میگذاریم تا کره آب شود آرد را به آن اضافه میکنیم وهم میزنیم تا مخلوط شوند شیر را بهآرامی داخل آرد میریزیم و مرتب هم میزنیم نمک و فلفل راهم اضافه میکنیم وهم میزنیم غلظت مایه باید به حد غلظت فرنی برسد .
- زرده و سفیده رو از هم جدا کرده زردهها رو میزنیم و داخل مایه میریزیم .
- سفیده رو هم جداگانه میزنیم تا پف کند و به مایه اضافه میکنیم پنیر راهم داخل مواد میریزیم وهم میزنیم کف ظرف سوفله رو چرب کرده و از مایه کمی کف ظرف میریزیم روی آن قارچهای خردشده که تفتداده شده رو میریزیم و دوباره از مایه روش میریزیم فرراازقبل گرم کرده با درجه حرارت 180 و به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید.
- نکته :
- سوفله باید سریع مصرف شود که پف آن نخوابد .