کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


بانانا هانی میلک ( دسر موز و عسل )

گروه غذا: 

یا همان دسر موز و عسل خودمان 

یک دسر فوق‌العاده برای کسانی که به موز علاقه دارند  . ترکیب موز با عسل همیشه خوشمزه است، به همین دلیل از شیر عسلی در این دسر استفاده کرده‌ایم.

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 2 عدد موز
  • 1/4 پیمانه شیر عسلی
  • 3 قاشق سوپخوری خامه صبحانه
  • 1/2 پیمانه کیک ساده پودر شده و خردشده
  • 1 قطره رنگ زرد
  • به میزان لازم بریلوی شفاف
  • 1 قطره اسانس موز
  • 50 گرم اسانس موز

روش تهیه بانانا هانی میلک ( دسر موز و عسل )

  1. قوطی شیر عسلی‌ها را به‌صورت دربسته به مدت 10 ساعت درون یک قابلمه حاوی آب بگذارید تا بجوشد و رنگ شیر عسلی‌ها کاراملی شود، سپس در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
  2. موزها را له کنید و به همراه شیر عسلی، خامه صبحانه، پنیر ماسکارپونه، اسانس موز به‌دلخواه و رنگ زرد با همزن بزنید تا یکدست شود.
  3. لیوان‌های کوچک دسری را برداشته کف آن را به‌اندازه 1/3 لیوان کیک ساده شکلاتی یا وانیلی پودر کنید و بریزید، سپس مایه باناناهانی میلک را ریخته و مجدداً از بریلوی شفاف روی کرم ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.
  4. در صورت دلخواه می‌توانید از رنگ زرد برای بریلو نیز استفاده کنید. بریلو باعث می‌شود کرم باناناهانی کدر و سیاه نشود.
  5.  نکته: بریلوی شفاف را می‌توانید از لوازم قنادی تهیه کنید.

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید