بانانا هانی میلک ( دسر موز و عسل )

گروه غذا: 
دسر و شیرینی

یا همان دسر موز و عسل خودمان 

یک دسر فوق‌العاده برای کسانی که به موز علاقه دارند  . ترکیب موز با عسل همیشه خوشمزه است، به همین دلیل از شیر عسلی در این دسر استفاده کرده‌ایم.

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 2 عدد موز
  • 1/4 پیمانه شیر عسلی
  • 3 قاشق سوپخوری خامه صبحانه
  • 1/2 پیمانه کیک ساده پودر شده و خردشده
  • 1 قطره رنگ زرد
  • به میزان لازم بریلوی شفاف
  • 1 قطره اسانس موز
  • 50 گرم اسانس موز

روش تهیه بانانا هانی میلک ( دسر موز و عسل )

  1. قوطی شیر عسلی‌ها را به‌صورت دربسته به مدت 10 ساعت درون یک قابلمه حاوی آب بگذارید تا بجوشد و رنگ شیر عسلی‌ها کاراملی شود، سپس در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
  2. موزها را له کنید و به همراه شیر عسلی، خامه صبحانه، پنیر ماسکارپونه، اسانس موز به‌دلخواه و رنگ زرد با همزن بزنید تا یکدست شود.
  3. لیوان‌های کوچک دسری را برداشته کف آن را به‌اندازه 1/3 لیوان کیک ساده شکلاتی یا وانیلی پودر کنید و بریزید، سپس مایه باناناهانی میلک را ریخته و مجدداً از بریلوی شفاف روی کرم ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.
  4. در صورت دلخواه می‌توانید از رنگ زرد برای بریلو نیز استفاده کنید. بریلو باعث می‌شود کرم باناناهانی کدر و سیاه نشود.
  5.  نکته: بریلوی شفاف را می‌توانید از لوازم قنادی تهیه کنید.

بالا