کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


نان بادامی حلزونی

گروه غذا: 

مایه خمیر را با آب ولرم و 1 قاشق چایخوری از شکری که دردستور داده شده عمل آورید . سپس آرد، نمک ، شکرو پودر شیر خشک را با هم مخلوط کنید.مایه خمیر عمل آمده ، کره ذوب شده و تخم مرغ را به آرد اضافه کنید. خمیر را ورز دهید .

مواد اولیه

برای 1 نفر

ادویجات

  • 1/4 قاشق چایخوری نمک

مواد اصلی

  • 350 گرم آرد
  • 3 قاشق سوپخوری پودر شیر خشک
  • 40 گرم شکر
  • 50 گرم کره ذوب کرده
  • 7 گرم مایه خمیر خشک فوری
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 150 میلی لیتر آب ولرم
  • 120 گرم بادام آسیاب شده
  • 50 گرم پودر قند
  • 1 عدد سفیده تخم مرغ
  • 1 عدد زرده
  • 2 قاشق چایخوری شیر
  • به میزان لازم بادام پرک شده

روش تهیه نان بادامی حلزونی

  1. مایه خمیر را با آب ولرم و 1 قاشق چایخوری از شکری که دردستور داده شده عمل آورید . سپس آرد، نمک ، شکرو پودر شیر خشک را با هم مخلوط کنید.مایه خمیر عمل آمده ، کره ذوب شده و تخم مرغ را به آرد اضافه کنید. خمیر را ورز دهید . 1 ساعت در کاسه در جای نسبتا" گرم بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود . بعد از استراحت اول خمیر را به شکل مستطیل باز کنید و از وسط نصف کنید. روی یک طرف خمیر از مواد میانی بمالید و یک طرف دیگر خمیر را روی خمیر قبلی برگردانید . از خمیر نوارهایی ببرید و این نوارها را پیچ دهید و به شکل حلقه در سینی فر قرارداده و  در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بماند تا نان پخته شود .

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  0098.2188024891
  0098.2188338059 
تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید