سالاد انبه و کاهو

گروه غذا: 
پیش غذا

در ظرفی سرکه برنج و روغن کنجد و هویج و ابلیمو را مخلوط کنید.

 

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 4 قاشق سوپخوری سرکه برنج
  • 2 قاشق سوپخوری روغن کنجد
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه
  • 2 قاشق سوپخوری هویج رنده شده
  • 1 قاشق چایخوری ابلیمو
  • 1 عدد کاهو
  • 1 عدد انبه
  • 2 قاشق سوپخوری کنجد

روش تهیه سالاد انبه و کاهو

  1. در ظرفی سرکه برنج و روغن کنجد و هویج و ابلیمو را مخلوط کنید.
  2. در ظرف مورد نظر کاهوی خردشده و انبه خرد شده را بریزیدو سس اماده شده را روی این مواد بدهید.

بالا