سالاد انبه و کاهو
گروه غذا:
پیش غذا
سالاد
در ظرفی سرکه برنج و روغن کنجد و هویج و ابلیمو را مخلوط کنید.
مواد اولیه
برای
1
نفر
مواد اصلی
4
قاشق سوپخوری
سرکه برنج
2
قاشق سوپخوری
روغن کنجد
1
قاشق چایخوری
زنجبیل تازه
2
قاشق سوپخوری
هویج رنده شده
1
قاشق چایخوری
ابلیمو
1
عدد
کاهو
1
عدد
انبه
2
قاشق سوپخوری
کنجد
روش تهیه سالاد انبه و کاهو
در ظرفی سرکه برنج و روغن کنجد و هویج و ابلیمو را مخلوط کنید.
در ظرف مورد نظر کاهوی خردشده و انبه خرد شده را بریزیدو سس اماده شده را روی این مواد بدهید.
بالا