کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


کیک اسفناج

گروه غذا: 

ایده ای نو و خوشمزه برای پخت کیک

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 2 پیمانه آرد
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 3 1/2 پیمانه روغن مایع
  • 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 2 قاشق سوپخوری آبلیمو ترش و تازه
  • 1 پیمانه شکر
  • 1 1/2 پیمانه اسفناج خام له شده

روش تهیه کیک اسفناج

  1. ابتدا اسفناج را کاملاً له کنید
    سپس روغن و آب‌لیمو را در یک میکسر خوب مخلوط می‌کنیم
    سپس تخم‌مرغ‌ها رو یکی‌یکی افزوده با همزن خوب می‌زنیم
    بعد شکر را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم و در آخر آرد و بیکینگ‌پودر را که الک شده است را اضافه نموده و در قالب کیک قطر 23 سانتی‌متر ریخته که کف آن را کاغذ روغنی انداخته‌اید،
  2. در فر گرم شده به مدت 45 دقیقه بپزید سپس کنار گذاشته خنک شود از قالب خارج نموده و با پنیر ماسکارپونه و یا پنیر خامه‌ای تزیین کنید.

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید